Home » Voor werknemers

Voor Werknemers

Bent u het ook beu…

  • Dat u zo’n laag salaris krijgt.
  • Om zo ver te reizen naar het werk.
  • Dat u geen 40 uur werkt in de week (parttime).
  • Dat u geen waardering ontvangt in uw werk.
  • Dat u zich moeilijk/niet door ontwikkeld op het werk.
  • Om samen te werken met uw huidige collega’s (irritante collega).
  • Om met tegenzin naar het werk te gaan.
  • Om te werken onder de huidige werkomstandigheden (slechte werkomstandigheden).
  • Dat de afspraken niet worden nagekomen.
Solliciteer direct

Een lokaal begrip

Roteck staat in de eerste plaats voor al het werk dat met de handen gedaan wordt.
Zowel voor vakmensen in de bouw, techniek, industrie, weg- en waterbouw en logistiek maar ook voor vakmensen op het gebied van kantoorbanen, zoals administratief medewerker, commercieel medewerker binnendienst, balie-/magazijnmedewerker etc.

Niet alleen de branche maar ook het als Roteck lokaal opereren vinden wij zeer belangrijk. Ons werkgebied is de Krimpenerwaard en Capelle a/d IJssel, dat is waar wij bekend mee zijn. Bekend met de mensen én met de bedrijven. Woon je buiten ons werkgebeid is dit uiteraard geen probleem! Ook dan ben je van harte welkom bij Roteck Personeelsdiensten. Gewoon doén!

Waarom Roteck Personeelsdiensten

Werkgevers kunnen om diverse redenen kiezen voor het inschakelen van een uitzendbureau.
Zo’n reden kan bijvoorbeeld zijn, omdat een bedrijf de werving en selectie uit handen wil geven, of omdat het bedrijf de salarisadministratie liever overlaat aan een bureau dat daarin is gespecialiseerd. Doordat wij goed bekend zijn in de Krimpenerwaard en daarbuiten, weten wij precies wat een opdrachtgever zoekt in een kandidaat en voelen wij haarfijn aan welke kandidaat we kunnen plaatsen. Onze opdrachtgevers weten dit en kiezen daarom voor Roteck Personeelsdiensten.

Van ervaring opdoen naar een ideale vaste baan

Als je net begint met werken is het werken op tijdelijke opdrachten een unieke kans! Tijdelijke opdrachten zijn er vaak om de pieken bij een bedrijf op te vangen, of om mensen te vervangen wegens vakantie of ziekte. Dergelijke tijdelijke opdrachten zijn voor jou als werknemer de uitgelezen kans om jezelf te ontwikkelen, ervaring op te doen en te ontdekken welke baan het beste bij je past.
En daarin voorziet Roteck Personeelsdiensten!
Weet je echter al precies wat je wilt? Dan is werken via Roteck Personeelsdiensten de perfecte oplossing. Wij zoeken voor jou de ideale baan en bemiddelen je naar de werkgever die jij zoekt.
Na een uitgebreid intakegesprek weten wij wie je bent en wat je zoekt.

Bezoekadres
Noord 101,
2931 SJ Krimpen aan de Lek

+31 (0) 180 51 85 13
info@roteck.nl