Voor
Werkgevers

Herkenbaarheid en betrouwbaarheid

Roteck Personeelsdiensten heeft als uitzendbureau kwaliteit hoog in het vaandel staan. Niet alleen in het leveren van uitzendkrachten maar ook in onze persoonlijke benadering. Wij vinden dit persoonlijke contact erg belangrijk, ook gedurende de periode dat onze uitzendkrachten bij u aan het werk zijn. Wij blijven de werknemer en werkgever tijdens het gehele traject begeleiden op de werkvloer. Dat is waar wij voor staan, dat is onze kwaliteit. Gewoon doén!

Het verlengstuk van uw bedrijf

Kwaliteit staat natuurlijk niet op zichzelf. Daarom streeft Roteck Personeelsdiensten er altijd naar een langdurige relatie aan te gaan met uw bedrijf en met de uitzendkracht. Helder en eerlijk zijn over afspraken, verwachtingen, problemen en oplossingen. Met zo’n contact wordt Roteck Personeelsdiensten een verlengstuk van uw bedrijf!

Verantwoorde samenwerking

Met Roteck Personeelsdiensten is het verantwoord samenwerken. Roteck Personeelsdiensten beschikt namelijk over een eigen G-rekening en over de VCU- en VRO-certificaten. Veilig werken staat bij ons bovenaan, vooral als het om risicovolle werkzaamheden gaat. Roteck Personeelsdiensten hanteert de CAO van de NBBU. Onder deze voorwaarden zijn onze medewerkers gegarandeerd van goede arbeidsvoorwaarden volgens de ‘NBBU CAO voor uitzendkrachten’.