Over

Roteck

Team Roteck

Corné van Cappellen

Techniek is waar mijn interesse ligt! Met een achtergrond in de piping is het logisch dat daar ook mijn interesse ligt. Bent u op zoek naar lassers, fitters of voormannen etc. dan help ik u graag verder.

Het persoonlijke en informele contact met klanten en kandidaten staat bij mij centraal. Samen zijn we verantwoordelijk voor de goede plaatsing en het verdere verloop.

Jack Roozendaal

Met het oprichten van Roteck geniet ik sindsdien dagelijks van de reden dat ik dat gedaan heb: waardevol zijn voor gemotiveerde werkzoekende en voor bedrijven die op zoek zijn naar echte vak mensen.

Hét uitzendbureau voor de regio

In 2011 hebben wij de handen ineengeslagen en zijn we Roteck Personeelsdiensten gestart. Wij werken met een mentaliteit van aanpakken en zo selecteren wij geschikte kandidaten en zo gaan wij ook om met de opdrachten.
Gewoon doén, goed luisteren naar de opdrachtgever en scherp zijn op de voor ons belangrijke dingen die een goede match bepalen: motivatie, kunde en persoonlijkheid. Ons doel is hét uitzendbureau van de Krimpenerwaard te zijn, met een goede relatie met het lokale bedrijfsleven en de werkzoekenden daarin.

Bestuur Roteck B.V.