Werving & Selectie

Gewoon persoonlijk maatwerk!

Werving en selectie zonder poespas, dat is waar wij voor staan.
Bij Roteck vinden we dat het werven en selecteren van geschikte mensen vraagt om een persoonlijke aanpak. Een vak dat niets te maken heeft met harde sales en torenhoge marges.
U bent immers op zoek naar een nieuwe collega en niet naar een CV fabriek.
Wij nemen u werk uit handen, luisteren en hebben oprecht interesse in uw organisatie en de wensen die u heeft voor een nieuwe collega.

Bij Roteck kunt u terecht met al uw vacatures tot en met HBO niveau in de zakelijke dienstverlening, techniek en bouw
Een bestendige en betrouwbare relatie vinden wij belangrijk. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Onze intermediairs komen graag bij u langs om kennis te maken met u en uw organisatie om samen aan die duurzame relatie te bouwen.
Wij werken op basis van no cure no pay en onderscheiden ons door een aantrekkelijke prijsstelling. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.


Om de juiste kandidaten te kunnen selecteren, stellen wij samen met u een een functie- en competentieprofiel op.
Onze gespecialiseerde intermediairs zoeken niet alleen naar kandidaten met de juiste kennis en vaardigheden, maar kijken ook of de kandidaat past bij uw bedrijf. Voor het vinden van geschikte kandidaten gebruiken wij onze (online)wervingskanalen en onze uitgebreide database met gemotiveerde kandidaten met diverse kwaliteiten, specialismen en competenties.
Uw intermediair houdt u continu op de hoogte van de procedure en de resultaten. Zodra wij de geschikte kandidaten hebben gevonden, gaan wij samen met u bepalen welke kandidaten worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.
U voert zelf met de geselecteerde kandidaten het sollicitatiegesprek. Uiteraard wordt u hierbij geholpen door uw intermediair. U kiest wie u wil aannemen.

Geïnteresseerd?

Benieuwd wat Roteck Personeelsdiensten voor u kan betekenen,
neem vrijblijvend contact met ons op.

.